Ολυμπιακός: Ξεχωριστή περίπτωση ο Πέπε

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει για τις τύχες των δανεικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με τον Πέπε να είναι μία ξεχωριστή περίπτωση.

Ολυμπιακός: Ξεχωριστή περίπτωση ο Πέπε

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού στα παιχνίδια που απομένουν είναι να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η διαδικασία προκειμένου στη συνέχεια να δώσει και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά.

Επίσης αυτό το διάστημα θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για κάποιους από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν κάποια περιπτώσεις που είναι ξεχωριστές και ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί την πορεία τους όλους αυτούς τους μήνες.

Μία τέτοια είναι ο Πέπε που τον Ιανουάριο έφυγε δανεικός για τη Φαμαλικάο, αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν αυτός που επέμεινε να προχωρήσει η απόκτηση του, αλλά ο παίκτης δεν τον δικαίωσε.

Στη Φαμαλικάο έχει κάνει οκτώ συμμετοχές και η επιστροφή του στον Ρέντη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μη ξεχνάμε πως για να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 4,5 εκατ. ευρώ. Είναι μία επένδυση για τον σύλλογο και ο Μαρτίνς θέλει να του δώσει την ευκαιρία στην προετοιμασία να μπει στο κλίμα της ομάδας, διότι ακόμα πιστεύει σε αυτόν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας