Νικοπολίδης: «Κατάθεση ψυχής – Καλή επιτυχία στον Ζαγοράκη»

Ο Αντώνης Νικολοπίδης μίλησε για τον βαθμό της Εθνικής με αντίπαλο την Ισπανία αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Νικοπολίδης: «Κατάθεση ψυχής – Καλή επιτυχία στον Ζαγοράκη»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε δηλώσεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρεμιέρα της Εθνικής αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια κατάθεση ψυχής από παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Ήταν μια εμφάνιση ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια στην οποία θα πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτή», ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης και συνέχισε:

«Ναι ήταν ένα ματς που είχε κοινά με αυτό της Σαραγόσα. Τα παιχνίδια αυτά, με τέτοιες ομάδες γενικότερα είναι ματς που υποφέρεις. Τρέχεις ασταμάτητα για να επιτρέψεις στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Τα παιδιά χθες κατάφεραν να σταματήσουν τον αντίπαλο, είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι από το τεχνικό επιτελείο το πώς λειτουργεί η Ισπανία.

Νομίζω ότι θα μπορούσαμε από ένα σημείο και μετά να είμαστε περισσότερο επιθετικοί για να απασχολήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Τα καταφέραμε πολύ καλά. Οι αλλαγές βοήθησαν αλλά πια χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση, πιο επιθετική στα ματς που ακολουθούν».

Τέλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ: «Πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη, όχι μόνο στον Θοδωρή. Ήταν κάτι που έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και καιρό».