«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Μούσα» (vids)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Νιγηρία ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του ελεύθερου εξτρέμ, Αχμέντ Μούσα.

«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Μούσα» (vids)

Όσο πηγαίνει προς το τέλος της η αγωνιστική περίοδος τόσο θα αρχίσουν να αναπτύσσονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι βέβαιο ότι θα κοιτάξουν το ερχόμενο καλοκαίρι να καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες έχουν δημιουργηθεί και φυσικά μία από αυτές έχει να κάνει με τα άκρα της επίθεσης.

Έτσι πριν λίγη ώρα προέκυψε από τη Νιγηρία σενάριο για τον ελεύθερο Αχμέντ Μούσα. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός από τον Οκτώβριο έχει μείνει ελεύθερος. Τότε έλυσε το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ, στην οποία είχε πάει μετά τη Λέστερ. Ο Μούσα δεν έχει ομάδα όλους αυτούς τους μήνες, αλλά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας δείγμα της πίστης που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Τα σενάρια από τη Νιγηρία θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται σοβαρά με τον παίκτη. Μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις τους και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Μούσα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, αφού στην Αλ Νασρ είχε ένα συμβόλαιο που έφτανε τα 6 εκατ. ευρώ. Έχει κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές, αφού η Λέστερ πλήρωσε 19 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τον πάρει όταν οι Ρώσοι τον είχαν αγοράσει έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Φένλο.

Με την ΤΣΣΚΑ έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια στο Champions League κι έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ με τη Λέστερ έχει 21 συμμετοχές στην Premier League με δύο γκολ. Ο παίκτης θέλει να πάρει η καριέρα του τα πάνω της ξανά, αφού τα τελευταία χρόνια δεν είναι και στα καλύτερα του.

Ο Αχμέμτ Μούσα, πάντως έχει κάνει πρόσφατα δηλώσεις για το μέλλον του. «Υπάρχουν αρκετές προσφορές για μένα, αλλά θέλω απλά να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να υπογράψω. Είμαι ελεύθερος και θα μπορούσα να έχω πάει σε κάποιον σύλλογο. Εγώ αποφάσισα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι», είπε ο Αχμέντ Μούσα.