Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της ψυχής μου»

Ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως ομάδα της ψυχής του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της ψυχής μου»

Ο τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα δυο χρόνια που ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έκανε λόγο για δύο φανταστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη που «σημάδεψαν» τη ζωή του ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την ομάδα της ψυχής του!

«Η Ντιναμό είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την παιδική μου ηλικία καθώς και με τον πατέρα μου. Η Ραπίντ είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την επαγγελματική μου ανάπτυξη. Συνεπώς, αν κάποιος με ρωτήσει τώρα ποια είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό είναι ο ΠΑΟΚ...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Υπήρξαν τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου, είχα μια φανταστική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, όταν το σκέφτομαι... ανατριχιάζω», υπογράμμισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα δυο χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη και κάθισε στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η περιπέτεια του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ έχει λάβει τέλος και ο Ρουμάνος προπονητής αυτή την περίοδο παραμένει ελεύθερος. Δεν σκοπεύει μάλιστα να βρει άμεσα ομάδα όπως δήλωσε προ ημερών ο ίδιος.

«Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου και δεν θα ξέρω για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Πρόθεση μου είναι να μην πάω κάπου μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αναφέρω το διάστημα των 3-4 εβδομάδων επειδή θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα.

Είμαι πολύπλοκος προπονητής, χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ, δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που εμπνέεται στη στιγμή. Θέλω χρόνο για να δουλέψω», ανέφερε προ ημερών πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.