Σουάρες: «Προτιμώ τον Χάαλαντ από τον Εμπαπέ»

Την προτίμησή του στο δίλημμα Κίλιαν Εμπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ, διατύπωσε ο Λουίς Σουάρες.

Σουάρες: «Προτιμώ τον Χάαλαντ από τον Εμπαπέ»

Με αφορμή το επίτευγμα των 500 γκολ στην καριέρα του, ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στο Twitch, όπου μεταξύ άλλων απάντησε και στο δίλημμα Εμπαπέ ή Χάαλαντ.

Για το επίτευγμα των 500 γκολ: "Χθες, βλέποντας τα συγχαρητήρια, είπα στη γυναίκα μου για το πρώτο γκολ που πέτυχα στη Νασιονάλ, όταν ήμουν 18 χρονών. Αυτό το επίτευγμα του δίνει μεγαλύτερη αξία".

Για τον καλύτερο... τροφοδότη του: "Δεν το γνωρίζω. Ρωτήστε αυτόν που μου έδωσε τις περισσότερες ασίστ. Πάνε πολλά χρονιά. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο, ο Ντάνι Άλβες... πολλοί ήταν αυτοί που μου προωθούσαν την μπάλα και τους είμαι ευγνώμων γι' αυτό".

Για την αναφορά της Μπαρτσελόνα στο επίτευγμά του: "Όχι, δεν έμεινα έκπληκτος. Υπάρχουν άνθρωποι που αλληλεπιδρούν στα κοινωνικά δίκτυα και κάποιοι που δεν το κάνουν. Πέτυχα 200 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και θα τα έχω για πάντα στο μυαλό μου".

Για τον Χάαλαντ: "Είναι θαυμάσιος παίκτης, σε εντυπωσιακό επίπεδο. Έχει μια αξιοθαύμαστη φυσική δύναμη. Είναι ένα από τα καλύτερα εννιάρια στον κόσμο και θα σηματοδοτήσει μια εποχή".

Για το δίλημμα Εμπαπέ ή Χάαλαντ: "Προτιμάω λίγο περισσότερο τον Χάαλαντ, αλλά ο Εμπαπέ είναι σε λίγο ψηλότερο επίπεδο".