Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προσφορά στο Δαμάσι

Ακόμα τέσσερις οικίσκοι έφτασαν το Σάββατο στο Δαμάσι Τυρνάβου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συνεχίζει να στηρίζει τους σεισμοπαθείς.

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προσφορά στο Δαμάσι

Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο πλευρό των σεισμοπαθών. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να στηρίζουν τους συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και στο Δαμάσι μεταφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και ακόμα τέσσερις οικίσκοι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο της περιοχής που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται, αποτελεί μια προσφορά διαρκείας.

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ ενώ σήμερα η «ερυθρόλευκη» αποστολή πήρε ξανά το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλης Βασιλειάδης ηγήθηκε της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Δαμάσι με το πούλμαν των Πειραιωτών να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι τέσσερις σημερινοί οικίσκοι, πλήρως εξοπλισμένοι οικιακά και ηλεκτρολογικά ανέβασαν το συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 4.

Θρυλικό έργο αγάπης για αυτούς που θέλουν τη βοήθειά μας».​

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας