Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ελνένι: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»!

Στο ύφος του Μικέλ Αρτέτα και ο Μοχάμεντ Ελνένι για τη ρεβάνς της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο Αιγύπτιος άσος για την ελληνική ομάδα και τον Χασάν. 

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ελνένι: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»!

Ο Μοχάμεντ Ελνένι μίλησε για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (18/2-19.55) ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή Αιγύπτιο μέσο της αγγλικής ομάδας (και σκόρερ του τρίτου γκολ της στο «Γ. Καραϊσκάκης») να τονίζει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα, ότι η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά και ότι η Άρσεναλ θα ξεχάσει το σκορ του πρώτου αγώνα και θα παίξει σαν να χρειάζεται νίκη για να προκριθεί.

Ο συμπατριώτης του Αχμέντ Χασάν είπε ότι έχει συχνή επικοινωνία με τον παίκτη του Ολυμπιακού (που δεν ταξίδεψε λόγω τραυματισμού στο Λονδίνο) καθώς τους συνδέει στενή φιλία. Κι όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται κάποιον παίκτη της ελληνικής ομάδας που έχει γνωστούς άσους σαν τον (επίσης απόντα) Βαλμπουενά, απάντησε ως εξής:

«Δεν φοβάμαι ποτέ κάποιον ποδοσφαιριστή από οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει καλό σύνολο και δεν έχει τίποτα να χάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να κερδίσουν το ματς. Το ξέρουμε καλά αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να νικήσουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο ματς για εμάς και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις από πριν ότι κάτι έχει τελειώσει. Ξεχνάμε το πρώτο παιχνίδι και θα παίξουμε σαν αυτό να είχε λήξει 0-0. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Ο Ελνένι δήλωσε χαρούμενος που οπαδοί της Άρσεναλ τον αποκαλούν «Αιγύπτιο Μέσι», είπε ότι κάνει εξτρά προπονήσεις στα μακρινά σουτ για να βάζει γκολ σαν κι αυτό στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.