Νέα δεδομένα στην ΕΠΟ - Ανατολάκης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Καφές για την Εκτελεστική!

Εξελίξεις στην ΕΠΟ - Οι Χαριστέας, Δ. Παπαδόπουλος, Καφές και Ανατολάκης για την Εκτελεστική - Νέος υποψήφιος πρόεδρος!

Νέα δεδομένα στην ΕΠΟ - Ανατολάκης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Καφές για την Εκτελεστική!

Η τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων επεφύλασσε εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την... εκπνοή της υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή τη ΕΠΟ για τις εκλογές της 27ης Μαρτίου, είχαμε νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, εκτός του Θοδωρή Ζαγοράκη, κατέρχεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας!

Έχουμε όμως και ανατροπές στους συσχετισμούς εντός ΕΠΟ. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί εμφανίστηκαν 6 νέες και δυνατές υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Εκτός, δηλαδή, των 11 που ήταν ήδη εδώ και μέρες γνωστό ότι θα είναι υποψήφιοι.

τα 6 αυτά πρόσωπα είναι: Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των συσχετισμών στην ΕΠΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17:

-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)
-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
-και ο πρόεδρος της ΕΠΟ