Αρτέτα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, κίνδυνος ο Ελ Αραμπί»

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί, ο Ολυμπιακός θα πιέσει και ο Ελ Αραμπί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τι είπε ο προπονητής της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ και Σακά. 

Αρτέτα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, κίνδυνος ο Ελ Αραμπί»

Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση παρά τη νίκη της Άρσεναλ με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μικέλ Αρτέτα! Ο προπονητής της Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (18/3-19.55) χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη ομάδα τον Ολυμπιακό, με πίεση από την αρχή έως το τέλος, με γκολ στα τελευταία λεπτά και με πολύ επικίνδυνο σέντερ φορ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

«Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη. Ο Ολυμπιακός απ' όσα έχουμε δει είναι μία ομάδα που βάζει γκολ στα τελευταία λεπτά, θα προσπαθήσει να μας πιέσει και θα παίξει επιθετικά, συνεπώς υπάρχει ακόμη δρόμος παρά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι.

Διαθέτει έναν πολύ έξυπνο σέντερ φορ, τον Ελ Αραμπί, ο οποίος μας έχει ήδη βάλει δύο γκολ και σίγουρα θα πρέπει να τον προσέξουμε πάρα πολύ. Είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης».

Ο Αρτέτα είπε ότι μίλησε με τον Ομπαμεγιάνκ: «Όλα είναι εντάξει. Μιλήσαμε με πολύ θετικό τρόπο και προχωράμε μπροστά».

Για τον Σακά που έχει κάποιες ενοχλήσεις, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε ότι θα ξανακάνει τεστ, αλλά πηγαίνει συνεχώς καλύτερα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών για τον Αρτέτα που εκθείασε τους Έντεγκαρντ και Σμιθι Ρόου, ενώ είπε ότι και ο Μαρτινέλει θα πρέπει να περιμένει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.