Η ΕΠΣ Σάμου θα απέχει από τις εκλογές της ΕΠΟ!

Η ΕΠΣ Σάμου ξεκαθαρίζει πως δεν θα ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Σάμου θα απέχει από τις εκλογές της ΕΠΟ!

Με ποστάρισμα στο Facebook, που φαίνεται ότι προέρχεται από τον πρόεδρό της και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη, η ΕΠΣ Σάμου γνωστοποιεί πως θα απέχει από τις εκλογές της ΕΠΟ.

«Σεβόμενος τα όσα έχω πει, τα όσα έχω γράψει & τα όσα έχω υπογράψει & που αφορούν στην πολυεπίπεδη & απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο. ( εξωθεσμική επιβολή Προέδρου, φωτογραφική & έως & ρατσιστική διάταξη Νόμου με σκοπό τον αποκλεισμό άλλου υποψηφίου, κατάργηση Καταστατικών Διατάξεων, παρέμβαση σε Εκλογικές διαδικασίες & προσπάθεια πλήρους ελέγχου της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων & των Σωματείων), αλλά & τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες... φανερά & μη, καθιστούν αυτονόητη την αποχή της ΕΠΣ Σάμου και τη δική μου σαν φυσική παρουσία από τις επικείμενες Εκλογικές διαδικασίες. Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε & να συμπράξουμε σε οποιαδήποτε αντικαταστατική διαδικασία, που επιβάλλεται μονομερώς & χωρίς απόφαση της Γεν. Συνέλευσης.

Δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν ρόλο σε καμιά κωμωδία, σε καμιά τραγωδία. Οι κάθε είδους Εκλογές είναι η ανώτατη δημοκρατική διαδικασία. Κάθε δε που αφορά σε αυτές, αποφασίζεται και θεσμοθετείται επίσης δημοκρατικά από το σώμα των εκλεκτόρων. Είναι Ιερό Δικαίωμα & Υποχρέωση. Οι σύγχρονες προϋποθέσεις & το περιβάλλον που έχει επιβληθεί, αναιρεί κάθε έννοια των λέξεων αυτών. Μόνο λύπη... Καλή επιτυχία σε όλους».