Μπορμπόκης: «Καλύτερα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ που δεν παίζουν με Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα»

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μπορμπόκη, για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι καλύτερα που κληρώθηκαν μεταξύ τους και απέφυγαν Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορμπόκης: «Καλύτερα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ που δεν παίζουν με Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μπορμπόκης ο οποίος με την ποδοσφαιρική του ματιά σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου: «Σίγουρα είναι η καλύτερη στιγμή για ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, γιατί δεν βρίσκονται αμφότερες σε καλή κατάσταση και όχι για να παίξουν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό. Μπορεί να νομίζουν ότι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες απέναντι στον ΠΑΣ αλλά δεν είναι έτσι. Στον τελικό που θα μεσολαβήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει αγωνιστικά πολλά».

Ενώ για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Δεν μπορούν να παίξουν καλά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Η Ενωση δείχνει ότι με τα τρία αμυντικά χαφ που έχει δεν μπορεί να δημιουργήσει ενώ έχει τον Λιβάι Γκαρσία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μπροστά για την ομάδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπήκε στα βαθιά εγώ τον πιστεύω αλλά έκανε λάθος που έβαλε τον Ουάρντα στον άξονα και δεν μπορεί να πρεσάρει να κόψει και να λειτουργήσει στο παιχνίδι μετάβασης, για αυτό θα έπρεπε να παίξει στα άκρα. Ο Τζόλης θα πρέπει να προσθέσει και άλλα πράγματα και να κάνει άμυνα για… θάνατο!

Ο Γκαρσία και στην Κ19 προσπάθησε να κλέβει ψηλά μπάλες και σε αυτό δεν τον βοηθά ο Αμρ. Στον ΠΑΟΚ αν κάνει μία ομάδα ευκαιρία θα είναι καθαρή ευκαιρία και δημιουργεί φάση αγώνα που μπορεί να καταλήξει γκολ.

Για τον ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλη απώλεια που δεν μπορεί να καλυφθεί ο Γιαννούλης και είχε στοιχεία όπως η δημιουργία η διείσδυση. Ο Ολυμπιακός πέρσι και πρόπερσι ήταν πολύ καλύτερος και ήταν καταιγιστικός πριν φύγει ο Τσιμίκας και ο Ελ Ελαμπντελαουί».