Χάνουν Άρσεναλ οι Χασάν, Βαλμπουενά, προπονήθηκε ο Μπα

Δεν προλαβαίνουν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Αχμέντ Χασάν, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (16/3)

Χάνουν Άρσεναλ οι Χασάν, Βαλμπουενά, προπονήθηκε ο Μπα

Ευχάριστα και δυσάρεστα είχε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (16/3) για τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ για το Europa League (18/3) στην Αγγλία. Ο Ουσεϊνού Μπα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στη μέση και όλα δείχνουν ότι θα είναι βασικός στο Emirates δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, άρα ο Γιαν Εμβιλά θα επιστρέψει στην κανονική θέση του στη μεσαία γραμμή.

Αντιθέτως δεν πήραν μέρος στην προπόνηση ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Αχμέντ Χασάν που τραυματίστηκαν στο ματς με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, συνεπώς δεν υπολογίζονται για την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3) για το Λονδίνο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί αλλά το τεχνικό και ιατρικό τιμ δεν θέλει να ρισκάρει, όπως λογικά και με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μάριο Βρουσάι που ναι μεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι ανέτοιμοι.

Το πρωί της Τετάρτης, μετά την προπόνηση επί ελληνικού εδάφους (ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο Emirates), θα γνωστοποιηθεί η αποστολή καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τα οριστικά νέα από το μέτωπο των τραυματιών.