Ολυμπιακός: Οι αγαπημένες... τριάρες!

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τις περισσότερες από τις 21 φετινές νίκες του στη Super League βάζοντας τρία γκολ. 

Ολυμπιακός: Οι αγαπημένες... τριάρες!

Η συνήθεια που έγινε λα...τρία για τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε και στο Αλκαζάρ, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πετυχαίνει και πάλι νίκη με τρία γκολ ενεργητικό, όπως πλέον είναι οι περισσότερες από τις 21 στις οποίες έφτασε με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Super League.

O Ολυμπιακός έχει νικήσει σκοράροντας τρία τέρματα σε επτά αναμετρήσεις, δηλαδή το... εν τρίτο του συνόλου των φετινών επιτυχιών στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχε μόνο το 3-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, αλλά στον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-0 στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, με 3-0 τον ΟΦΗ εντός έδρας, επίσης με 3-0 την Λαμία στο γήπεδό του και με 3-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι περισσότερες από τις άλλες νίκες είναι με δύο γκολ. Σε έξι παιχνίδια συνέβη αυτό. Δύο φορές με τον Παναιτωλικό (2-0 εντός, 2-1 εκτός), με τον Απόλλωνα (2-0 στο Φάληρο), με τον ΟΦΗ στην Κρήτη 2-0, με τον Άρη εκτός 2-1 και επίσης 2-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Με 1-0 ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τον ΠΑΣ στο «Καραϊσκάκης», τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Ενώ έχει και πιο ευρείες επικρατήσεις, βάζοντας 4 γκολ σε Ατρόμητο και Βόλο εντός αλλά και σε Αστέρα στην Τρίπολη, συντρίβοντας 5-1 την ΑΕΛ στο Φάληρο και 6-0 εκτός έδρας την Λαμία.

Να σημειωθεί ότι και στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός απέκλεισε με δύο «τριάρες» τον Παναιτωλικό!

Στην Ευρώπη, πάντως, δεν έβαλε 3 γκολ σε κάποιο παιχνίδι του, αν και αυτόν τον αριθμό τερμάτων χρειάζεται... μίνιμουμ στη ρεβάνς με την Άρσεναλ! Οι νίκες του ήταν με 4-2 την PSV, με 2-0 την Ομόνοια και με 1-0 την Μαρσέιγ.