Ο Ποτσετίνο αντικατέστησε τον Ντι Μαρία, λόγω ληστείας στο σπίτι του! (vid)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι της Παρί Σ.Ζ. με αντίπαλο τη Ναντ, καθώς ειδοποιήθηκε ότι έγινε ληστεία στο σπίτι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο Ποτσετίνο αντικατέστησε τον Ντι Μαρία, λόγω ληστείας στο σπίτι του! (vid)

Αρχικά, υπήρξαν φόβοι για τα μέλη της οικογένειας του Ντι Μαρία, που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της ληστείας, αλλά αμέσως ο Ποτσετίνο ειδοποιήθηκε ότι πριν εξηγήσει στον Ντι Μαρία τι συνέβη, θα έπρεπε πρώτα να τον καθησυχάσει ότι η οικογένειά του είναι ασφαλής.

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο "RMC" ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος αντικατέστησε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης τον 33χρονο, τον οποίο και συνόδευσε στα αποδυτήρια.

Ο Ποκετίνο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης (ήττα 1-2 για την Παρί) ανέφερε για το γεγονός: "Υπάρχουν καταστάσεις εκτός του ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορούν να εξηγήσουν όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά μείωσε την ενέργειά μας. Στο ημίχρονο, μιλήσαμε για πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου".

Το φαινόμενο διάρρηξης σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Παρί δεν είναι πρωτοφανές, καθώς τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν γίνει ληστείες στα σπίτια των Τσούπο Μότινγκ, Τιάγκο Σίλβα και Σέρχιο Ρίκο.