Ολυμπιακός: Μόνο ο Ελ Αραμπί τα κάνει αυτά

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να σκοράρει παντού για τον Ολυμπιακό, αλλά στο Europa League το κάνει και με ιδιαίτερο τρόπο. Διασύροντας χαφ, αμυντικούς και γκολκίπερ με PSV και Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Μόνο ο Ελ Αραμπί τα κάνει αυτά

Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί φοβόντουσαν περισσότερο στην Άρσεναλ έπειτα απ' όσα είχαν συμβεί στον περσινό επαναληπτικό του Λονδίνου. Κι από τον Μαροκινό «τη βρήκαν» στον φετινό αγώνα, άσχετα εάν το γκολ της ισοφάρισης δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει αποτέλεσμα. Ο δε Ελ Αραμπί είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 και να βάλει άλλα δεδομένα στο παιχνίδι, στη φάση που η άμυνα της Άρσεναλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην ταχύτατη συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού μέχρι το γύρισμα από τον Ραντζέλοβιτς στον Ελ Αραμπί. Κι εκεί ήταν πολύ καθοριστική η παρέμβαση του Μπεγερίν που ακούμπησε με την προβολή τόσο όσο χρειαζόταν την μπάλα ώστε να μην πάρει στη γωνία του όρθιου Λένο και να περάσει δίπλα από το δοκάρι. Σε μία από τις καθοριστικότερες φάσεις του ματς.

Άλλο, όμως, είναι αυτό που έχει κάνει φέτος στα νοκ άουτ της διοργάνωσης ο Ελ Αραμπί και εντυπωσιάζει. Το γεγονός ότι παίρνει την μπάλα μόνος του από τους αντίπαλους και τελειώνει τις φάσεις πάλι μόνος του με γκολ για τον Ολυμπιακό! Και είναι σα να πιάνει στον ύπνο τους παίκτες που μόλις έχουν μπει αλλαγή, να τους αιφνιδιάζει, αλλά και να διασύρει τους γκολκίπερ.

Το έκανε με την Αϊντχόφεν στο τέλος του πρώτου μέρους. Έκλεψε στα ίσα από τον Μπάουμγκαρτλ που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, πέρασε και τον Εμβογκό και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Το έκανε και με την Άρσεναλ, κλέβοντας από τον Θεμπάγιος που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, σε φάση στην οποία έχει σοβαρή ευθύνη και ο Λένο. Με τον Ελ Αραμπί να βλέπει μακριά από την εστία του τον γκολκίπερ και να αποφασίζει πάλι με επιτυχία να τελειώσει τη φάση.

Και τον Γερμανό στόπερ την Αϊντχόφεν τον έκανε ρεζίλι ο σούπερ σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και τον Γερμανό γκολκίπερ της Άρσεναλ. Με τον μόνο που δεν μπόρεσε να τα καταφέρει ήταν με τον Γερμανό διαιτητή...