Ο ΠΣΑΤ πηγαίνει στον αθλητικό εισαγγελέα τον Κλάτενμπεργκ

Ο ΠΣΑΤ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει το θέμα που προέκυψε με τον Μαρκ Κλάτενμπργκ και έχει σκοπό να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα.

Ο ΠΣΑΤ πηγαίνει στον αθλητικό εισαγγελέα τον Κλάτενμπεργκ

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα το θέμα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο ΠΣΑΤ. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύνδεσμος το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και να παράλληλα να στείλει εξώδικο στον επικεφαλής της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας για τις δηλώσεις που δεν διέψευσε και με τις οποίες προσβάλλει τους αθλητικούς συντάκτες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΣΑΤ αναφέρει:

Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες διαιτητές τους είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε».

Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε.

«Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας