Ολυμπιακός: Ψάχνει ένα «μεγάλο» γκολ ο Μπρούμα

Ο Αρμίντο Μπρούμα έφτασε στα 5 τέρματα με τον Ολυμπιακό και ανυπομονεί για το παρθενικό του στην Ευρώπη! 

Ολυμπιακός: Ψάχνει ένα «μεγάλο» γκολ ο Μπρούμα

Το πέμπτο γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σημείωσε εναντίον της Λαμίας ο Αρμίντο Μπρούμα, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να εξακολουθεί πάντως να έχει σκοράρει περισσότερο μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» παρά στην έδρα της ομάδας του. Και μόνο στη Super League.

Ήταν ένα σημαντικό τέρμα αυτό με την Λαμία καθώς άνοιξε το δρόμο για την άνετη νίκη, αλλά αυτό με τη μεγαλύτερη αξία παραμένει το γκολ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, καθώς ήταν το μοναδικό της ομάδας και το νικητήριο.

Ο Μπρούμα έχει σκοράρει επίσης με την Λάρισα (στο 5-1 του Φαλήρου, το τέταρτο γκολ, ενώ είχε δώσει και την ασίστ στον Μασούρα για το τρίτο), με τον Αστέρα στο 4-0 της Τρίπολης (έκλεισε το σκορ στο 86΄) και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στο 3-0 για το Κύπελλο (κι εκεί είχε ανοίξει το σκορ και το δρόμο για την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να βρει δίχτυα σε κάποιο ντέρμπι των εγχώριων διοργανώσεων, κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει στα play off του πρωταθλήματος και στη συνέχεια του Κυπέλλου. Αλλά γι΄αυτό που πραγματικά ανυπομονεί είναι να κάνει «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» με τον Φορτούνη για ένα γκολ του στην Ευρώπη. Τα ματς με την Άρσεναλ στο Europa League είναι πρόκληση για τον Ολυμπιακό και φυσικά για τον Πορτογάλο άσο.

Στο Champions League ο Μπρούμα αγωνίστηκε για λίγο στις εκτός έδρας ήττες με την Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι. Αντιμετώπισε προβλήματα με τραυματισμούς εκείνη την περίοδο και δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει στον όμιλο. Στους αγώνες με την PSV ήταν βασικός και είχε συμμετοχή στην πρόκριση, όχι πάντως με κάποιο γκολ ή ασίστ. Και, όπως είπαμε, η Άρσεναλ είναι μπροστά και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα ξεχωριστό τέρμα από τον Μπρούμα που διεκδικεί στα επόμενα ματς και την παραμονή του στον Ολυμπιακό για μετά το τέλος του δανεισμού του από την Αίντχόφεν.