Ολυμπιακός: Τα… κόλπα του Ρέντη και τα «έξυπνα» γκολ (vids)

Η δουλειά που γίνεται στον Ρέντη, οι κομπίνες που δουλεύουν οι Πειραιώτες και τα "έξυπνα" γκολ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Τα… κόλπα του Ρέντη και τα «έξυπνα» γκολ (vids)

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πλέον παίζουν ρόλο πολλά. Οι τακτικές είναι μέρος του παιχνιδιού με τους προπονητές και τους αναλυτές να περνάνε από… κόσκινο τα πάντα που έχουν σχέση με τους αντιπάλους. Και στην ανάλυση μίας ομάδας στο… μικροσκόπιο μπαίνουν και οι μονάδες, οι αδυναμίες τους και τα δυνατά τους σημεία.

Έτσι λειτουργεί και ο Ολυμπιακός ως μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν τα πιο σύγχρονα προγράμματα για να αναλύουν τους αντιπάλους και τις αδυναμίες τους. Εκτός από τους αναλυτές μεγάλη δουλειά στον Ολυμπιακό κάνει και ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς, ο Αντόνιο Ενρίκες.

Το "ΦΩΣ" σας αποκάλυψε το παρασκήνιο του γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τον Ενρίκες να κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που ελέγχει τα πάντα και σκαρφίζεται διάφορες κομπίνες προκειμένου ο Ολυμπιακός να βρει "έξυπνα" γκολ.

Και δεν είναι μόνο του γκολ του Κρητικού χαφ, στο οποίο έχει ένα μερίδιο, αλλά αξίζει να θυμηθούμε και τον τρόπο με τον οποίο έγινε το 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την Αϊντχόφεν. Πάλι ο Μπουχαλάκης έβαλε το γκολ τότε, όμως όλη η δουλειά έγινε στο χτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά. Και αν δείτε ξανά τη φάση ο Ματιέ μοιάζει να διαφωνεί με τον Μπρούμα για την εκτέλεση. Ο Γάλλος δείχνει να απομακρύνεται από τη μπάλα, οι Ολλανδοί κοιτάζουν τι συμβαίνει και τελικά εκτελεί με τον Μπουχαλάκη να σκοράρει.

Όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ο Ματιέ Βαλμπουενά έτρεξε και αγκάλιασε τον Αντόνιο Ενρίκες. Είναι προφανές ότι στον Ρέντη δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε κάθε λεπτομέρεια και δουλεύουν πολλές κομπίνες προκειμένου να έρχονται τα "έξυπνα" γκολ. Και σε μία σεζόν δύσκολη και γεμάτη σεζόν όλα παίζουν το ρόλο τους.

Δείτε το γκολ με τη Αϊντχόφεν

Το γκολ με τον Άρη