Ολυμπιακός: Το άλλο... σπάνιο του Μπουχαλάκη

Δεν ήταν μόνο το σπάνιο γκολ πρόκρισης επί του Άρη. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σκοράρει και δημιουργεί για τον Ολυμπιακό περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Και έχει ήδη ισοφαρίσει επιδόσεις ολόκληρης καριέρας!

Ολυμπιακός: Το άλλο... σπάνιο του Μπουχαλάκη

Όλη η κουβέντα για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με το απίθανο γκολ στη ρεβάνς με τον Άρη, το οποίο έχει χαρακτηριστεί με κάθε τρόπο, αλλά αυτό που περισσότερο ταιριάζει ως «εικόνα» είναι ότι πρόκειται για γκολ που έμπαινε παλιά στις αλάνες και στα προαύλια!

Μόνο για τη φετινή χρονιά του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει απλώς αυτό το γκολ έμπνευσης της στιγμής. Είναι συνολικά 5 τέρματα, αλλά και 5 ασίστ. Και μάλιστα σχεδόν όλα τα γκολ και οι πάσες στους συμπαίκτες για να σκοράρουν είναι για τέρματα που έπαιξαν ρόλο στην κατάκτηση αποτελεσμάτων. Και δεν ήταν απλά γκολ σε ματς που είχαν ήδη κριθεί.

Έχει σημασία και κάτι άλλο που έχει να κάνει με τη δημιουργία και την εκτέλεση αυτού του παίκτη, ο οποίος είναι πια (όπως και ο Φορτούνης) στην έβδομη σεζόν του στο σύλλογο, με τη διαφορά ότι ο «Μπούχα» είχε και το δανεισμό στην Αγγλία προτού επιστρέψει και γίνει βασικός στον Ολυμπιακό.

Συνολικά τα προηγούμενα 6 χρόνια, ο Μπουχαλάκης είχε βάλει 6 γκολ με τον Ολυμπιακό. Και στην Ευρώπη άλλο ένα πριν από το φετινό με την κεφαλιά κόντρα στην PSV. Εκείνο στα προκριματικά της πρώτης σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς, στη νίκη επί της Μπέρνλι. Φέτος, λοιπόν, έχει ήδη 5 γκολ και θέλει ακόμη ένα για να φτάσει το συνολικό απολογισμό της καριέρας του μέχρι τη φετινή περίοδο!

Αλλά και στις ασίστ, οι 5 φετινές του είναι μεγάλος αριθμός. Διότι συνολικά στον Ολυμπιακό είχε πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν άλλες 8. Σε μια χρονιά, την φετινή, μπορεί και εδώ να φτάσει στην επίδοση που είχε συνολικά τα προηγούμενα 6 χρόνια!

Καταλαβαίνει άνετα κανείς γιατί για τον 27χρονο μέσο η τρέχουσα είναι η καλύτερη περίοδος της καριέρας του. Και έπεται συνέχεια...