«Στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα»

Ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στις δύο προκρίσεις του Ολυμπιακού σε μία εβδομάδα (Europa League και Κύπελλο), τη νίκη στο Βόλο, αλλά και την αξιέπαινη προσφορά της ΠΑΕ προς τους άπορους και άστεγους της Θεσσαλονίκης.

«Στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα»

Αναλυτικά το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά:

Ήταν ένα οκταήμερο έντονων συναισθημάτων για την ομάδα μας. Σε τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες πέτυχε πολλά περισσότερα από δύο προκρίσεις και την κατάκτηση τριών πόντων στο πρωτάθλημα. Απέδειξε πως έως το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνηγάει τον στόχο της με πλάνο, μεθοδικότητα, πάθος, αλλά και ευφυΐα.

Δίχως άλλο, το γκολ του Μπουχαλάκη θα το μνημονεύουμε για καιρό. Ήδη έχει γίνει θέμα συζήτησης στο εξωτερικό, όπου με ποικίλα σχόλια επιβραβεύεται η ποδοσφαιρική οξυδέρκειά του. Χρόνος δεν υπάρχει για βαθύτερο απολογισμό, αφού οι υποχρεώσεις συνεχίζονται στον πολυμέτωπο αγώνα μας σε τρεις διοργανώσεις. Χθες βράδυ, επιστρέψαμε στη βάση μας έχοντας γεμάτη την ψυχή μας από συναισθήματα και για την έμπρακτη στήριξη ενός αγώνα ζωής.

Πριν από τέσσερις μήνες, δηλαδή μόλις εφαρμόστηκαν για δεύτερη φορά τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Στέφανος Σαράτσης ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μαγειρεύει καθημερινά φαγητό και να το προσφέρει με αγάπη σε άστεγους και άπορους της πόλης.

Ο ίδιος αποκάλυψε την οικονομική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη του χθεσινού (και όχι μόνο) συσσιτίου στη Θεσσαλονίκη. «Μία πράξη που δηλώνει για ακόμη μία φορά πως υπάρχουν στη ζωή πράγματα που ξεπερνάνε τα διαφορετικά χρώματα στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο κ. Σαράτσης. Χωρίς αμφιβολία, στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα.