Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μπουχαλάκη

Στο γήπεδο που έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπορεί να βρει ξανά τον καλό εαυτό του στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Άρη. 

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς στον σημερινό (4/3-20.00) επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Με τον διεθνή μέσο να έχει κατά νου την καλύτερη δυνατή βοήθεια στην ομάδα του για το στόχο της πρόκρισης στην τετράδα του θεσμού, αλλά και τη δική του επιστροφή στην καλή απόδοση.

Ο Μπουχαλάκης ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League, αλλά στον επαναληπτικό δεν ήταν όπως έπρεπε, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και εν συνεχεία έμεινε εκτός πλάνων στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο, μπαίνοντας απλά αλλαγή προς το τέλος.

Ένας κομβικός παίκτης (και) στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, αναζητεί ξανά τον πολύ καλό εαυτό του και θυμάται άριστα ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή στη ρεβάνς με τον Άρη, είχε κάνει την καλύτερη εμφάνισή του. Και είχε προσφέρει τη νίκη στον αγώνα των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας δύο τέρματα από τις ωραίες ενέργειες του Κώστα Φορτούνη.

Τον Μπουχαλάκη με όλη την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο, τον χρειάζεται απαραιτήτως ο Ολυμπιακός όχι μόνο για το σημερινό ματς, αλλά και για τη συνέχεια όλων των διοργανώσεων στις οποίες συνεχίζει η πειραϊκή ομάδα. Στα ματς με την Άρσεναλ, στα play off της Super League, στο στόχο για το νταμπλ. Κι είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά, πάλι εναντίον του Άρη...