Μαχλάς: «Ο Ζαγοράκης έχει αποκτήσει άλλη εμπειρία ως Ευρωβουλευτής, θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη στην ΕΠΟ και τη δική του ενδεχόμενη παρουσία. Τι είπε ακόμη για Μήτρογλου, Τζόλη, Δουβίκα.

Μαχλάς: «Ο Ζαγοράκης έχει αποκτήσει άλλη εμπειρία ως Ευρωβουλευτής, θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Νίκος Μαχλάς μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη στην ΕΠΟ, τη δική του ενδεχόμενη παρουσία και τους Μήτρογλου, Τζόλη και Δουβίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη:

«Και βέβαια μου αρέσει., Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, ξέρει και έχει αποκτήσει άλλη εμπειρία με την ιδιότητά του ως Ευρωβουλευτής. Είναι καλή επιλογή, αν το δεχθούν όλοι οι πρόεδροι. Για εμένα είναι ότι το καλύτερο».

Για το αν θα πήγαινε στο πλευρό του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ:

«Ναι, θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ. Θα είναι τιμή μου να είμαι σε μια τέτοια θέση. Η ΕΠΟ εκπροσωπεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περάσαμε από καταστάσεις και από διοικήσεις και έχουμε μάθει. Το θέμα είναι τι μπορείς να προσφέρεις αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου».

Για τις προθέσεις Ζαγοράκη και αν μπορεί να τις μετουσιώσει σε πράξεις:

«Οι προϋποθέσεις όπου πας είναι να κάνεις πράγματα που ξέρεις. Ο Ζαγοράκης τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ξέρει. Δεν είναι δύσκολο. Θα τον αφήσουν. Δεν μπορεί. Έχουμε φτάσει στον πάτο. Για εμένα είμαστε στο χειρότερο σημείο και απο εδώ και στο εξής πρέπει να είναι όλοι σύμφωνοι για μια σωστή προεδρία της ΕΠΟ χωρίς αντιπαλότητες για να φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι έξυπνος άνθρωπος ο Ζαγοράκης και μπορεί να το καταφέρει εύκολα, αν συμφωνήσουν όλοι».

Για τα ραντεβού που έκανε και τις δεσμεύσεις:

«Η δέσμευσή του πρέπει να είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι στα πρόσωπα. Αυτό πρέπει να δουν οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων. Αν δεν γίνει αυτό δεν θα φτιάξει ποτέ το ποδόσφαιρο. Να συμφωνήσουν ότι αφήνουν κάποιον άνθρωπο και τον εμπιστεύονται, όποια θέση κι αν έχει κάποια ομάδα τους. Αν τα καταφέρουμε να έχουμε πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης, θα φτιάξει το ποδόσφαιρο. Φτάσαμε στον πάτο, κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Τζόλη και τον Μήτρογλου:

«Ο ένας έχει αποδείξει όλα τα χρόνια την αξία του. Είναι ένας εκπληκτικός σέντερ φορ. Είναι στη δύση της καριέρας του. Ο Τζόλης είναι ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μου αρέσει να μιλάω για νεαρά παιδιά, ο Τζόλης είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Δουβίκα:

«Έχω άποψη και πάρα πολύ καλή. Έχει το γκολ, έχει την κίνηση για το γκολ. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Φοβάμαι. Πρέπει να προσέξουν αυτά τα παιδιά, μην έχουν την ίδια μοίρα με τον Κουλούρη. Μην περιμένουμε οι Έλληνες παίκτες να φύγουν έξω για να δούμε ότι έχουν αξία».