Η συνεργασία Ολυμπιακού και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η ακαδημία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συμμετείχε ο Ολυμπιακός, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαυρογενίδη. 

Η συνεργασία Ολυμπιακού και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Την ευκαιρία να ενημερωθούν, αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας, Αντώνης Τσικάκης, παρακολούθησαν το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο που διοργανώθηκε από την εκ των κορυφαίων ακαδημιών στην Ευρώπη, αυτή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Φιλοσοφία των ακαδημιών, μεθοδολογία προπονητών, εξειδικευμένες ενότητες πάνω στη φυσική κατάσταση, την πρόληψη τραυματισμών, την αποκατάσταση και τη φυσικοθεραπεία, ήταν μερικές από τις κατηγορίες με τις οποίες καταπιάστηκε το σεμινάριο.

Εν συνεχεία, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Αντώνης Τσικάκης, παρείχαν πλήρη ενημέρωση στους προπονητές όλων των κλιμακίων της Ακαδημίας μας, πραγματοποιώντας αναλυτική ενημέρωση των πεπραγμένων του σεμιναρίου»