ΑΠΟΕΛ: «Ξέχασαν να βάλουν το πέναλτι» (vids)

Άμεση ήταν η απάντηση του ΑΠΟΕΛ στην ενημέρωση της ΚΟΠ για τη χρήση του VAR και τα λάθη που έγιναν στην 26η αγωνιστική. «Ξέχασαν να βάλουν το πέναλτι» αναφέρει σε ανάρτησή της η διοίκηση για τον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια, το περασμένο Σάββατο. Παράπονα και για τον αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (24/2).

ΑΠΟΕΛ: «Ξέχασαν να βάλουν το πέναλτι» (vids)

Πολλά τα παράπονα και στην Κύπρο, παρά τη χρήση VAR. Μάλιστα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ απάντησε στη σημερινή (25/2) ενημέρωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την διαιτησία και τον αγώνα με την Ομόνοια για το πρωτάθλημα και το ματς που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Οι γαλαζοκίτρινοι απαντούν στην ενημέρωση της ΚΟΠ για τα διαιτητικά λάθη, λέγοντας πως ξέχασαν να βάλουν φάση πέναλτι.

«Στην αναφορά της ΚΟΠ, περί λαθών μέχρι την 26η αγωνιστική, ξέχασαν να βάλουν ότι υπήρχε φάση πέναλντι που δεν είδε ούτε ο διαιτητής αλλά ούτε και το VAR. Μάλλον δεν μπόρεσε να βρεθεί η σχετική ενότητα για να την τοποθετήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα του ΑΠΟΕΛ.

Να σημειώσουμε πως ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αναμετρήθηκαν και για το Κύπελλο την Τετάρτη (24/2) το βράδυ (1-1). Μάλιστα πάλι υπήρξαν παράπονα για μια φάση στο 89ο λεπτό με σχετικό πάλι ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media.

«Ελπίζουμε ο αμυντικός να είναι καλά. «Μπράβο» στον διαιτητή που τελείωσε την φάση πριν εξελιχθεί σε καθαρή ευκαιρία επίτευξης γκολ και να είχαμε μετά καθυστέρηση μέχρι να το αναλύσουν στο VAR...Θα VARιόταν και ο κόσμος να περιμένει. Κάθε παιχνίδι βλέπουμε και κάτι νέο».