Οκκάς: Γιατί μου αρέσει ο Μαρτίνς

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και τη δουλειά που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οκκάς: Γιατί μου αρέσει ο Μαρτίνς

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο "Philips Stadion" την PSV Αϊντχόφεν στη ρεβάνς του 4-2 του "Γ. Καραϊσκάκης" και με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Europa League. Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM 104,9 και αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς και στη ρεβάνς των Πειραιωτών στην Ολλανδία.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οκκάς μίλησε:

Για την επιλογή του να γίνει προπονητής στην εθνική ελπίδων της Κύπρου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα είμαι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας. Με προβληματίζει ευχάριστα ότι θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μου έδωσε πάρα πολλά και θα το λέω για πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πέρασα καταπληκτικά σε εποχές καλού ποδοσφαίρου. Με πολύ καλούς αντιπάλους. Και οφείλω να το λέω γιατί νιώθω ευλογημένος»

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς:

«Έχω παρακολουθήσει από τις αρχές τον κύριο Μαρτίνς. Με την εμπειρία που έχουμε μπορείς να καταλάβεις πιο εύκολα αν τα στοιχεία ενός προπονητή είναι καλά. Το στοιχείο αυτή τη στιγμή του Ολυμπιακού είναι ότι είναι πιο Ευρωπαίος. Γιατί και εμείς αν και είχαμε καλές ομάδες δεν αποτυπωνόταν αυτό. Ο προπονητής πρέπει να είναι ένας καλός διαχειριστής. Η διαχείριση του κ. Μαρτίνς μ’ αρέσει. Έχει στις τάξεις του πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι σοβαρός προπονητής. Υπάρχει μια ηρεμία. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα μπορεί να υποστηρίξει τις επιλογές του προπονητή και ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα επιλόγων»

Για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Διότι πας στον αγώνα και με 2-0 μπορείς να αποκλειστείς. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα δείξει τα δόντια του και θα σκοράρει. Θα πάει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό. Η δυάδα πίσω σαν νεαροί που είναι κάνουν τα λάθη τους. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πληγώσει και πάλι την PSV και θα περάσει».