Ο Εντινγκά, ο Φορτούνης και ο Μπουχαλάκης!

Ο Ντελβέν Εντινγκά που χάρισε τη χρυσή νίκη στον Παναιτωλικό επί του Παναθηναϊκού σκόραρε μετά από 6 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον Ολυμπιακό είχε βάλει γκολ και στο Champions League κόντρα στην Γιουβέντους. 

Ο Εντινγκά, ο Φορτούνης και ο Μπουχαλάκης!

Πρόσωπο του αγώνα στο Αγρίνιο ο Ντελβέν Εντινγκά, ο οποίος έδωσε με το ωραίο γκολ του την πολύτιμη νίκη στον Παναιτωλικό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και «σφράγισε» ένα τρίποντο που ωθεί την ομάδα του προς το στόχο της παραμονής.

Ο Κογκολέζος μέσος επέστρεψε πρόσφατα στη Super League μετά τη διετία του στον Ολυμπιακό στα μέσα της δεκαετίας και ξαναβρίσκει το δρόμο προς ελληνικά δίχτυα έπειτα από έξι χρόνια. Είχε σκοράρει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη του με 2-1 επί του Πλατανιά, τον Ιανουάριο του 2015 (ο Μήτρογλου είχε δώσει τη νίκη μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων). Συμπαίκτες του Εντινγκά σε εκείνο το ματς ήταν από το τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης (ήταν στον πάγκο)

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Εντινγκά είχε σκοράρει και στο Champions League στην ήττα από την Γιουβέντους στην Ιταλία με 3-2 το φθινόπωρο του 2014, ενώ είχε βάλει κι ένα γκολ στο Κύπελλο με τον Φωκικό.

Τα επόμενα χρόνια δεν είχε πετύχει ξανά γκολ, μέχρι που πήγε στην Τουρκία και σκόραρε τρεις φορές με τη φανέλα της Σίβασπορ. Το 2018 εναντίον της Γαλατά και της Αντάλιασπορ και το 2019 σε μια ήττα με 3-2 από την Μπούρσασπορ όταν είχε πετύχει το ένα γκολ της ομάδας του και είχε δημιουργήσει το άλλο.

Κι η επιστροφή του στην Ελλάδα έφερε νωρίς ξανά ένα γκολ, πολύ σημαντικό για τη νυν ομάδα του και μάλιστα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού!