ΕΠΟ: Στις 27 Μαρτίου οι εκλογές - Ο Τζέικ Κόλινς αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ

Στις 27 Μαρτίου ορίστηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ. Ο Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ

ΕΠΟ: Στις 27 Μαρτίου οι εκλογές - Ο Τζέικ Κόλινς αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή (22/2) συνεδρίασή της αποφάσισε οι εκλογές της ΕΠΟ, αντί στις 19 Μαρτίου, να πραγματοποιηθούν στις 27 Μαρτίου, είτε με την χρήση της τεχνολογίας, είτε με φυσική παρουσία.

Εθνική Ελλάδας: Έκλεισε φιλικά με Τουρκία και Βέλγιο

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, έχοντας την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Μετά την ψήφιση του Νόμου 4778/21, κι ενόψει της εφαρμογής των διατάξεών του, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2021 Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00πμ, είτε με χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (άρθρο 45, Ν.4778), είτε με φυσική παρουσία, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις ανάλογα με τα ισχύοντα εκείνη την εποχή μέτρα.

Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας