Η δήλωση του Αλγκασίμ Μπα για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Αλγκασίμ Μπα με δήλωση του στα social media τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η δήλωση του Αλγκασίμ Μπα για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τη φάση των "32" του Europa League. Οι Πειραιώτες έχουν τσεκάρει αρκετό καιρό τον ποδοσφαιριστή και θεωρούν ότι μπορεί στο μέλλον να αποδειχτεί μία σημαντική προσθήκη.

Στην Αφρική θεωρείται σπουδαίο ταλέντο που πριν λίγες ημέρες έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Γάνδη. Ο Ολυμπιακός έχει φέρει τον αρχηγό της Εθνικής Νέων της Γουινέας στη χώρα μας και είναι έτοιμος να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαντί Καμαρά και φέρεται να το έχει πάρει απόφαση ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα με τον Μπα να υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Γουινέα με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια επισημαίνοντας ότι σύντομα θα έχει νέα τα οποία θα τα γνωστοποιήσει από τα social media.

Αναλυτικά ο Αλγκασίμ Μπα έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

«Για όλες αυτές τις μεταγραφικές φήμες. Μόνο εγώ έχω την απάντηση και θα σας ενημερώσω μέσω των προσωπικών μου social media, με κάθε λεπτομέρεια. Για πιθανή μεταγραφή μου. Σημειώνω ότι αδημονώ να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας (τα νέα), με εσάς που με στηρίζετε από την αρχή και πάνω από όλα να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τη βελτίωσή μου, ώστε να πετύχω τους στόχους μου. Αλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Και μείνετε συντονισμένοι».