Ολυμπιακός: Θέλει τον χρόνο του ο Λαλά

Ο Κένι Λαλά όσο θα παίρνει ματς στα πόδια του θα γίνεται όλο και καλύτερος και έχει δείξει ότι πράγματι είναι ένας μπακ με επιθετικές αρετές, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Θέλει τον χρόνο του ο Λαλά

Με μόλις ένα ενενηντάλεπτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κένι Λαλά έπαιξε βασικός στον αγώνα με την Αϊντχόφεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είχαμε αναφέρει, είχε τους λόγους του που εμπιστεύτηκε τον Γάλλο μπακ.

Θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που δίνει βοήθειες και καλύπτει τα κενά που δημιουργούνται. Ο 29χρονος μπακ στον αγώνα με την Αϊντχόφεν έδειξε να είναι σφιγμένος και μερικές φορές να έχει κάποιες επιπόλαιες ενέργειες.

Για παράδειγμα είχε ένα κακό γύρισμα στο 69ο λεπτό που λίγο έλειψε να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα του Πειραιά. Είχε ωστόσο και τον υπέροχο συνδυασμό με τον Ελ Αραμπί στα πρώτα 45 λεπτά, όταν και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Λαλά είναι λογικό να θέλει τον χρόνο του, διότι καλά καλά δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του. Μην ξεχνάμε ότι και ο Εμβιλά στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειχνε σφιγμένος και μετρημένος στις κινήσεις του.

Ο Λαλά όσο θα παίρνει ματς στα πόδια του θα γίνεται όλο και καλύτερος και έχει δείξει ότι πράγματι είναι ένας μπακ με επιθετικές αρετές, που μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα του Πειραιά.