Το σχέδιο στήριξης των σωματείων από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΠ, όπου κάνει λόγο για το σχέδιο στήριξης των σωματείων της χώρας από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Το σχέδιο στήριξης των σωματείων από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για το σχέδιο στήριξης των σωματείων που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λόγω της πανδημίας.

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει υλοποιήσει και ολοκληρώσει τις τελευταίες ημέρες Σχέδιο Στήριξης της προς όλα τα Σωματεία όλων των Κατηγοριών καθώς και του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και Futsal για απ άμβλυνση των συνεπειών της Πανδημίας του κορoνοϊού.

Για να μπορέσει η ΚΟΠ να στηρίξει όλες τις ομάδες, χρησιμοποίησε χρήματα από τα ταμεία της ενώ παράλληλα, πέτυχε να αντλήσει τα μέγιστα διαθέσιμα ποσά από την UEFA και τη FIFA που διατέθηκαν λόγω της Πανδημίας.

Το συνολικό ποσό που διαμοιράστηκε σε όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ, ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θεωρούμε πως με τον τρόπο αυτό, έχουμε συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια των Σωματείων να αντιμετωπίσουν τις συνεχιζόμενες συνέπειες της Πανδημίας.

Οι οικονομικές δυνατότητες της Ομοσπονδίας δεν είναι ανεξάντλητες, όμως, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, η ΚΟΠ δεν δίστασε να εκταμιεύσει σημαντικά ποσά για να στηρίξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες» αναφέρει στην ενημέρωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.