Ο Αρτέτα μίλησε για το ματς με την Μπενφίκα και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Μίκελ Αρτέτα δεν ξεχνάει τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στο Emirates, χαρακτηρίζοντας το ματς εκείνο ως σκληρή εμπειρία για τον ίδιο και τους παίκτες του.

Ο Αρτέτα μίλησε για το ματς με την Μπενφίκα και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό!

H Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα για τους "32" του Europa League και ο προπονητής των "κανονιέρηδων" θέλει την πρόκριση για να διώξει τα "φαντάσματα" του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό, τον οποίο όπως ο ίδιος τόνισε, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του!

Οι δηλώσεις του Αρτέτα ενόψει Μπενφίκα:

"Ήταν πολύ σκληρός, ο τρόπος που ο Ολυμπιακός μας πέταξε εκτός συνέχειας. Η πρόκριση ήταν στα δικά μας χέρια. Ισοφαρίσαμε και έπειτα δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Έπειτα είχαμε μία τεράστια ευκαιρία με τον Ομπαμεγιάνγκ για να προκριθούμε. Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα ότι θα πρέπει να παίζεις με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης σε κάθε λεπτό αυτής της διοργάνωσης Ήταν μία πολύ σκληρή εμπειρία. Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερη πείνα για αυτή τη σεζόν για να κάνουμε περισσότερα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον αποκλεισμό.

Η κατάκτηση του Europa League είναι πάντα στο βάθος του μυαλού μου. Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ, για να κατακτούμε τρόπαια με αυτό το σύλλογο".