Καμαρά: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά για τον αγώνα με του Ολυμπιακού με την PSV

Καμαρά: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν ο Μαντί Καμαρά τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, τόσο με καλή επιθετική προσπάθεια όσο και με προσοχή στην άμυνα.

Η συνέντευξη Καμαρά:

Πού πιστεύει ότι πρέπει να εστιάσει η ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα;

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τους φιλάθλους μας, είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε κάποιο γκολ».

Αν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη και πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το ματς για το σημαντικό αποτέλεσμα;

«Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά, αλλά και νέους παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για την προσπάθειά μας για την πρόκριση».

Λόγω της παράξενης σεζόν και τα πάνω από 30 ματς, πώς νιώθουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτή τη ιδιαίτερη κατάσταση;

«Είναι κάπως περίπλοκη όντως αυτή η σεζόν, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειάμας όσο καλύτερα γίνεται, για τον κόσμο μας που δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο ή στα ταξίδια και μας βλέπει μόνο από την τηλεόραση. Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο αυτόν τον κόσμο και γι΄αυτό πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Πέτυχε ένα σημαντικό γκολ στη Μασσαλία ο ίδιος, αλλά τόσο ο Μαντί όσο και η ομάδα πρέπει να προσέξουν τώρα και την άμυνα απέναντι σε ένα κλαμπ σαν την PSV. Τι θα κρίνει περισσότερο την αναμέτρηση, το επιθετικό παιχνίδι ή η αμυντική λειτουργία ώστε να μη δεχτεί γκολ η ομάδα;

«Ο προπονητής είναι πιο αρμόδιος να απαντήσει αυτή την ερώτηση. Εκείνος θα αποφασίσει για την τακτική. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο, την Αϊντχόφεν, την Άρσεναλ, εμείς κάνουμε πάντα ένα παιχνίδι με κατοχή και επιθετικότητα. Δεν σκοπεύουμε να το αλλάξουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι πρέπει για να σκοράρουμε και να νικήσουμε, όπως επίσης και να προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ»