Ξέρει να αντιδρά ο Ζοσέ Σα

Υπήρξαν κι άλλες φορές που ο Ζοσέ Σα βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά στάθηκε όρθιος και έδειξε την κλάση του στον Ολυμπιακό. Η PSV είναι η ευκαιρία του μετά το λάθος με τον Παναθηναϊκό να το αποδείξει ξανά. 

Ξέρει να αντιδρά ο Ζοσέ Σα

Για πρώτη φορά φέτος δέχτηκε δύο γκολ σε αγώνα της Super League ο Ζοσέ Σα στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό με 2-1, ενώ η προηγούμενη (και μοναδική πέρυσι) ήταν στη νίκη επί του Άρη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο επίσης 4-2 στο «Κλ. Βικελίδης» για τα play off είχαν αγωνιστεί ο Αλέν και ο Τζολάκης.

Ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει βρεθεί και άλλες φορές στην «ερυθρόλευκη» θητεία του σε δύσκολη θέση, έχοντας κάνει κάποιο σοβαρό λάθος σαν κι αυτό στη Λεωφόρο στη φάση του δεύτερου τέρματος. Λάθος που είχε κοστίσει την ομάδα του. Στο πρωτάθλημα πέρυσι είχε δεχτεί κάποια «εύκολα» γκολ. Για παράδειγμα εκείνο του Εμμανουηλίδη στη Νέα Σμύρνη με το οποίο είχε ισοφαρίσει ο Πανιώνιος.

Σε μια γενικά κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής (14/2), ο Σα είχε επίσης τη δική του παρένθεση. Διότι οι κακές εμφανίσεις του στο παρελθόν αυτό ακριβώς έχουν αποτελέσει. Παρενθέσεις. Ο έμπειρος γκολκίπερ (που και στο γκολ του Μαουρίσιο δεν είχε την κατάλληλη θέση στην εστία και αιφνιδιάστηκε), ξέρει πολύ καλά να αντιδρά και να επιστρέφει άμεσα σε εντυπωσιακή απόδοση. Τέτοια που συνήθως έχει στην εστία του Ολυμπιακού. Και δικαίως έχει αναδειχτεί στον κορυφαίο keeper του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ματς της Πέμπτης (18/2) με την PSV θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αλλά και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Πορτογάλο να αποδείξει ξανά ότι έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει δυνατές επιθέσεις και περίπλοκες συνθήκες.