Ο Σωκράτης έκανε δώρο φανέλες του Ολυμπιακού σε πιτσιρικά ομάδας τυφλών (pics)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δώρισε φανέλες του Ολυμπιακού σε πιτσιρικά που είναι μέλος ομάδας τυφλών.

Ο Σωκράτης έκανε δώρο φανέλες του Ολυμπιακού σε πιτσιρικά ομάδας τυφλών (pics)

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος δώρισε φανέλες σε έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού που είναι μέλος ομάδας τυφλών. Συγκεκριμένα ο Mikey Poulli αποτελεί παράδειγμα για όλους, αφού έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο μικρός Κύπριος που μένει μόνιμα πλέον στην Αγγλία συμμετείχε στη διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις σχολές του Ολυμπιακού. Απάντησε μαζί με τον πατέρα του, τον John Poulli σε μία σειρά ερωτήσεων δίνοντας μαθήματα ζωής για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες στη ζωή.

Ο Mikey Poulli έχανε σταδιακά την όραση του και πλέον την έχει χάσει ολοκληρωτικά στη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που ήταν να παίξει ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο τυφλών πλέον είναι μέρος της ζωής του στέλνοντας μηνύματα ο ίδιος και η οικογένεια του ότι αρκεί να παλεύεις γι' αυτό που θες. Ο Mikey Poulli που είναι αθλητής ποδοσφαίρου τυφλών στο Λονδίνο παρέλαβε δύο φανέλες του Ολυμπιακού από τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Η μία από τις δύο προορίζεται για τον αδερφό του τον Angelo.

Τι στιγμή! Ο Mikey Poulli αγγίζει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και βλέπει με τα μάτια της ψυχής του τη φανέλα του...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021