Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Λάτρης της ισοπαλίας ο Μάντεν!

Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν που προσκλήθηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έχει έφεση στις ισοπαλίες. Με αγαπημένο σκορ το 1-1! 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Λάτρης της ισοπαλίας ο Μάντεν!

Έμπειρος διαιτητής είναι ο Μπόμπι Μάντεν που ορίστηκε από την ΚΕΔ και τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Σκωτσέζος ρέφερι έχει στο παλμαρέ του πολλά μεγάλα διεθνή παιχνίδια (συλλόγων και εθνικών ομάδων), αλλά και μια μεγάλη σειρά ορισμών από την ομοσπονδία της πατρίδας του στα κλασικά ντέρμπι της Σέλτικ με την Ρέιντζερς.

Κάτι αξιοσημείωτο είναι ότι ο εν λόγω διαιτητής φέρνει πολύ συχνά ισοπαλίες και ειδικά το τελευταίο διάστημα. Στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει «σφυρίξει», οι ισοπαλίες ήταν 6 και οι 4 εξ΄αυτών με σκορ 1-1!

Άλλωστε και η τελευταία παρουσία του σε ματς ελληνικής ομάδας, στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια για το Europa League, είχε αυτό το σκορ. 1-1! Όπως και στο τελευταίο ματς της Εθνικής με τον Μάντεν, στη Σλοβενία το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο (0-0).

Ο Ολυμπιακός τον ξέρει καλά από την εκτός έδρας ήττα από την Μίλαν με 3-2 πρόπερσι, αλλά και από το περσινό 2-0 με την Μπασακσεχίρ (η ΦΩΤΟ με τον Βαλμπουενά). Με τον Γάλλο να ευστοχεί στο πέναλτι που είχε δώσει ο Σκωτσέζος σε μαρκάρισμα επί του Ραντζέλοβιτς.

Γενικά είναι ένας καλός διαιτητής που μπορεί να βγάλει άνετα το ντέρμπι δίχως προβλήματα. Και έχει λάβει συστάσεις από τον Κλάτενμπεργκ για προσοχή, λόγω της γενικότερης κατάστασης-αναστάτωσης στη Super League.