Καπετάνος: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα, άλλαξα κανάλι στο ΑΕΚ – Άρης»

Ο Παντελής Καπετάνος έκανε δηλώσεις στη Ρουμανία. Τι είπε για τον Ολυμπιακό αλλά και το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που είδε (ΑΕΚ – Άρης) και άλλαξε κανάλι στο ημίχρονο.

Καπετάνος: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα, άλλαξα κανάλι στο ΑΕΚ – Άρης»

Στη Ρουμανία, μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Παντελής Καπετάνος. Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, το ΑΕΚ – Άρης αλλά και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με το ποδόσφαιρο.

«Ο Άρης έχει φέτος πολύ καλή ομάδα. Είναι στην δεύτερη θέση τώρα. Η πρώτη θέση έχει καλυφθεί από τον Ολυμπιακό που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ουσιαστικά. Ο Γκανέα είναι ΟΚ. Ο Νεντελτσιάρου δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει επιστρέψει προσπαθώντας να κάνει την ομάδα καλύτερη και να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Φέτος όμως σίγουρα δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε.

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μόνο στη μεγάλη κατηγορία. Στην Β’ Εθνική ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου. Πέραν αυτών κανείς άλλος δεν αγωνίζεται, δεν επιτρέπονται ούτε προπονήσεις. Νιώθω πολύ κρύος, δεν μπορώ να περιμένω να πάω στο γήπεδο. Το τελευταίο ματς που είδα ήταν το ΑΕΚ-Άρης αλλά στο ημίχρονο το άλλαξα. Δεν μπορώ να καθίσω και να δω έναν αγώνα», τόνισε ο Παντελής Καπετάνος ο οποίος πριν από έναν χρόνο αποχώρησε από την ενεργό δράση.