Πανόπουλος: «Ηθική δικαίωση, αλλά τώρα είναι αργά»

Ο Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωσή του χαρακτήρισε ηθική δικαίωση για την Ξάνθη την απαλλακτική απόφαση της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ, σχετικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Πανόπουλος: «Ηθική δικαίωση, αλλά τώρα είναι αργά»

Η δήλωσή του στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Τριάντα ένα Χρόνια στην Α΄ Εθνική - Super League, εγώ προσωπικά, η «ομάδα μας», η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν, κανένα δικαίωμα. Αυτό που μετράει πρώτα απ' όλα για όλους μας είναι η ηθική δικαίωση.

Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξη: «Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν». Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και « δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS ».

Αυτή τη δέσμευση κράτησα. Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το “wording”: «Η απόφαση της Ε.Ε.Α είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε».

Τώρα που έκριναν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά. Δικαίωση ηθική, ναι!!! Αλλά δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί. Τριάντα ένα χρόνια τίμιας παρουσίας, τίποτε άλλο».