Ο καλύτερος Χασάν στον Ολυμπιακό!

Στην πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας του, ο Αχμέντ Χασάν γράφει ιστορία! Πλέον, με τον Ολυμπιακό έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ και πάει για την κορυφαία σεζόν του στο σκοράρισμα...

Ο καλύτερος Χασάν στον Ολυμπιακό!

Αυτό το παιδί έδειξε τη μεγάλη δύναμη ψυχής που έχει όταν επέστρεψε από τη σοβαρότατη περιπέτεια με την υγεία του και έδειξε μέσα στο γήπεδο την ευγνωμοσύνη του. Κι η στάση ζωής που τηρεί τον ανταμείβει.

Μόνο που πλέον ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μέσω του Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε και τον στήριξε όχι μόνο σε αυτή τη δυσκολία αλλά και σε προηγούμενες με τους τραυματισμούς που είχε, είναι ο σύλλογος καρδιάς για τον Αχμέντ Χασάν. Ίσως όχι τον πιο μεγάλο γκολτζή που θα έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα έναν από τους πιο αξιόπιστους και συνεπείς.

Για τον Χασάν, ο Ολυμπιακός είναι πια η ομάδα με την οποία έχει βάλει τα περισσότερο τέρματα. Από κάθε άλλη! Με τα δύο γκολ στον Άρη, ο Αιγύπτιος έφτασε τα 33 σε 70 αγώνες. Δεν έχει βάλει τόσα ούτε στην Μπράγκα (25 σε 108 ματς), ούτε στην Ρίο Άβε (32 γκολ σε 98 ματς).

Δεν ήταν μόνον ο τρόπος, λοιπόν, με τον οποίο ο Χασάν πέτυχε τα γκολ με τον Άρη. Με την ταχύτητα με την οποία έπεσε πάνω στις φάσεις προλαβαίνοντας τον Σάκιτς, ο οποίος ναι μεν έχει δεχτεί αυστηρή κριτική, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν και ο ρόλος του να μαρκάρει τον φορ του Ολυμπιακού. Τού έτυχε και το πλήρωσε.

Αλλά ας μείνουμε στον Χασάν. Έχει βάλει φέτος 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα 5 εκ των οποίων μετά την επιστροφή του από την ασθένειά του και τις επιπτώσεις της. Ήδη έχει ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ που είχε πετύχει πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν (9)! Και είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, με τόσα ματς μπροστά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ώστε να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων του σε μία σεζόν. Με 15 γκολ. Αυτό είναι το ρεκόρ του, το έχει πετύχει δύο φορές και πλέον πάει «τρένο» για να το καταρρίψει και αυτό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Και στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να είναι απολύτως δικαιωμένοι για την υπομονή στο θέμα Χασάν τον χειμώνα. Για το ότι δεν αποκτήθηκε άλλος φορ. Και φυσικά για το δίδυμο των έξοχων σκόρερ που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί...