Γρηγορίου: «Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική προσπάθεια» (vid)

Για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος είχε και ένα μικρό... ατύχημα

Γρηγορίου: «Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική προσπάθεια» (vid)

Ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να επικρατήσει με 5-2 της μαχητικής Λαμίας στη Τούμπα, έχοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την εικόνα της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής είχε και ένα μικρό... ατύχημα!

Αναλυτικά όσα είπε: «Η αλήθεια είναι πως μέχρι το 67’ σταθήκαμε πολύ καλά. Θα έλεγα πως και μέχρι την επίτευξή του 4ου τέρματος του ΠΑΟΚ ήμασταν καλοί. Όσα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σήμερα είχαν εξαιρετική εικόνα. Και το λέω αυτό γιατί μερικά από αυτά τα παιδιά είχαν κορονοϊό και έμειναν έξω από τις προπονήσεις για πολύ καιρό. Αν εξαιρέσω το αποτέλεσμα, δηλαδή την έκταση του σκορ, είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα»

Για το τι κρατά μετά το ματς: «Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές. Ήμασταν καλοί απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που το Κύπελλο είναι ο στόχος του. Πηγαίνοντας το ματς μέχρι το 82’, έχοντας αποτέλεσμα που μας συμφέρει, είναι πολύ καλό και το κρατάμε».