Ολυμπιακός-Άρης: Το 0-1-14 του Μάντζιου, αλλά και η παραλίγο πρόκριση!

Ο Άκης Μάντζιος έχει πολύ άσχημη παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό στην προπονητική θητεία του. Πέρυσι, όμως, ο νυν τεχνικός του Άρη και τότε της Λαμίας πήγε να κάνει τη ζημιά στους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός-Άρης: Το 0-1-14 του Μάντζιου, αλλά και η παραλίγο πρόκριση!

Δεν έχει καθόλου καλή παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια της προπονητικής θητείας του, αλλά ο τεχνικός του Άρη είχε απειλήσει πέρυσι με αποκλεισμό τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο, όταν ήταν στον πάγκο της Λαμίας. Το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0 και στη ρεβάνς στο Φάληρο η ομάδα του Μάντζιου είχε προηγηθεί. Οι Πειραιώτες με πρωταγωνιστή τον Παπέ Σισέ απάντησαν, έκαναν το 3-1, αλλά η Λαμία μείωσε και μέχρι το φινάλε διεκδίκησε τις πιθανότητές της για να προκριθεί! Χάνοντας τελικά με 3-2.

Υπάρχει και το ιδιαίτερο κίνητρο για τον Έλληνα προπονητή ενόψει της αποψινής (10/2-21.30) αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ποτέ στην καριέρα του στους πάγκους των ομάδων που έχει αναλάβει δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό. Κι όχι μόνον αυτό. Η μοναδική φορά που πήρε αποτέλεσμα ήταν αυτό το περσινό 0-0 στην Λαμία για το Κύπελλο.

Σε 15 αγώνες ο Μάντζιος έχει εναντίον του Ολυμπιακού 14 ήττες και την περσινή ισοπαλία. Στην έως τώρα θητεία του με Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Λεβαδειακό, ξανά Πανιώνιο, Λαμία και Άρη. Συνολικά οι ομάδες του έχουν πετύχει κόντρα στον Ολυμπιακό 5 γκολ και έχουν δεχτεί 38!

Πάντα ένας ανερχόμενος προπονητής επιδιώκει να σταματήσει τον Ολυμπιακό, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι «παράσημο» για τη σταδιοδρομία του. Κι ο Μάντζιος με την εξαιρετική δουλειά φέτος στον Άρη το έχει σίγουρα αυτό στο μυαλό του. Τόσο για το σημερινό (10/2-21.30) ματς όσο και για τα άλλα δύο που μέσα σε λίγες μέρες θα δώσουν οι δύο ομάδες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.