Σουλούκου: «Τα στοιχεία θα τους στοιχειώνουν»

Τι δήλωσε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Σουλούκου: «Τα στοιχεία θα τους στοιχειώνουν»

Την άποψη ότι η απαλλακτική πειθαρχικών ευθυνών για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας, γεννά τεράστια ερωτηματικά και αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο εξέφρασε με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός, Λίνα Σουλούκου.

Η κ. Σουλούκου εξήγησε τις θέσεις του Ολυμπιακού:

«Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά τη γνώμη μας γεννά τεράστια ερωτηματικά. Μας είναι αδιανόητο να εξηγήσουμε τα νομικά και λογικά σφάλματα στα οποία έχει υποπέσει. Αναλώνεται σε περίπου 50 σελίδες το σκεπτικό της, να πείσει ότι δύο εταιρείες όπως οι VIALAND και ΠΑΕ Ξάνθη δεν είναι συνδεδεμένες. Δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση. Δύο εταιρείες που λειτουργικά έχουν την ίδια έδρα, έχουν τις ίδιες εγκαταστάσεις. Ιστορικά η μία δημιουργήθηκε από την άλλη και νομικά είναι απόλυτα συνδεδεμένες, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της μίας και ο διευθύνων σύμβουλος επίσης είναι κοινός. Μάλιστα, είναι και εύκολο να το αντιληφθεί κανείς και από την ιστοσελίδα των εταιριών, που εμφανίζονται η μία να ανήκει στην άλλη, κατά δήλωση των ίδιων».

Για το γεγονός ότι η Επιτροπή Εφέσεων δεν ασχολήθηκε με τον Ιωάννη Καλπαζίδη: «Η κατασκευή αυτή έγινε και ήταν απαραίτητη για να αποφύγει η Επιτροπή Εφέσεων να απαντήσει στο πραγματικό διακύβευμα. Δηλαδή στον ρόλο του ανιψιού Καλπαζίδη σε όλη αυτή την τριγωνική σχέση. Ο ανιψιός Καλπαζίδης βρίσκεται εν μια νυκτί, από σερβιτόρος σε ιδιοκτήτης της RFA των εκατομμυρίων, που εμφανίζει επίσης να κάνει αυξήσεις δεκάδων εκατομμυρίων και να διακινεί εκατομμύρια από την Κύπρο απευθείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα στοιχεία τα εισέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση και τα στοιχεία βρίσκονται εδώ για να στοιχειώνουν όλους αυτούς που ήταν εμπλεκόμενοι σε αυτή την πρωτοφανή και σκανδαλώδη ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας