Με εκπλήξεις Μαρτίνς η αποστολή Ολυμπιακού για Άρη

Χωρίς Σα, Βαλμπουενά, Εμβιλά, Μπρούμα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη. Μέσα και παίζει ο Λαλά, εκτός ο Ανδρούτσος. Κανονικά ο Βρουσάι. 

Με εκπλήξεις Μαρτίνς η αποστολή Ολυμπιακού για Άρη

Αρκετές εκπλήξεις έχει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη (10/2-21.30) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός του Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή με 21 παίκτες, στην οποία δεν μετέχουν βασικά στελέχη όπως οι Σα, Βαλμπουενά, Εμβιλά για λόγους ξεκούρασης.

Δεν είναι επίσης ο Μπρούμα που προφυλάσσεται, ο Ανδρούτσος και ο τραυματίας Αβραάμ.

Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή οι Βρουσάι και Χολέμπας, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Παπασταθόπουλος και Λαλά που αναμένεται να αγωνιστούν από την αρχή. Με τον Γάλλο μπακ να κάνει το ντεμπούτο του. Γκολκίπερ αναμένεται να παίξει ο Κρίστινσον, όπως και στα ματς με τον Παναιτωλικό στην προηγούμενη φάση.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.