Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Κροβίνοβιτς

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς που παίζει δανεικός από την Μπενφίκα στη Νότιγχαμ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. 

Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Κροβίνοβιτς

Συνέντευξη στην Κροατία έδωσε ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τις πρόσφατες επαφές που είχαν αναφερθεί σε δημοσιεύματα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει σε μια ομάδα που μετέχει στη διεθνή σκηνή, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο 25χρονος επιθετικός χαφ (τον οποίο είχε παίκτη ο Πέδρο Μαρτίνς στη Ρίο Άβε) έχει δοθεί δανεικός από την Μπενφίκα στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του με την πορτογαλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι όταν ρωτήθηκε από την sportske.jutarnji αν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ έχουν κοινή ιδιοκτησία μπορεί να σημαίνει ότι στη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην ελληνική ομάδα, απάντησε: «Το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ανήκει στη διεθνή σκηνή κι εγώ θα ήθελα να συνεχίσω στη διεθνή σκηνή και σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

Ο Κροβίνοβιτς δήλωσε ότι εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Χάιντουκ είχαν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες, αλλά εκείνος προτίμησε τη Νότιγχαμ ενώ έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα και έπρεπε να πάει κάπου δανεικός. Είχε αγωνιστεί στην Πορτογαλία με Ρίο Άβε και Μπενφίκα, ενώ είχε δοθεί δανεικός στην Γουέστ Μπρομ, με την οποία σε 55 αγώνες είχε 3 γκολ και 4 ασίστ.