Φτάνουν όλη την ΑΕΚ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Μασούρας!

Οι τρεις πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, Ο Ελ Αραμπί, ο Χασάν και ο Μασούρας έχουν πετύχει σχεδόν όσα γκολ έχει βάλει ολόκληρη η ΑΕΚ!

Φτάνουν όλη την ΑΕΚ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Μασούρας!

Είναι πολύ εντυπωσιακές οι συγκρίσεις που μπορούν να γίνουν σε κάθε επίπεδο σχετικά με τις αποστάσεις και τις διαφορές που έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός στη φετινή Super League, έχοντας ξεφύγει 17 βαθμούς από τους κύριους ανταγωνιστές του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Και έχοντας 15 βαθμούς τον δεύτερο Άρη που αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/2-21.30) για το Κύπελλο. Με 15 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι να ολοκληρωθούν και τα play off, να περιμένει κανείς με την τωρινή κατάσταση των ομάδων ότι αυτές οι διαφορές μάλλον θα αυξηθούν παρά θα περιοριστούν, έως την τελική ανάδειξη του Ολυμπιακού πρωταθλητή για 46η φορά στην ιστορία του.

Υπάρχουν, όμως, και επιμέρους εντυπωσιακές συγκρίσεις. Όπως αυτές που έχουν να κάνουν με το σκοράρισμα. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο γκολτζή του πρωταθλήματος, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα 16 γκολ (με διαφορά 6 τερμάτων από τον δεύτερο Μπαράλες), αλλά μέσα στην πεντάδα των σκόρερ διαθέτει πλέον άλλους δύο παίκτες. Ο Γιώργος Μασούρας, με το τέρμα που σημείωσε εναντίον του ΟΦΗ, έφτασε στα 7 γκολ, όσα έχει πετύχει και ο Αχμέντ Χασάν που δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ετοιμάζεται για δράση στα επόμενα ματς.

Συνολικά, δηλαδή, μόνον αυτοί οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σημειώσει 30 γκολ από τα 54 της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πάνω από τα μισά. Και ήδη πλησιάζουν τον αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει ολόκληρη η ΑΕΚ στους μέχρι τώρα αγώνες της! Με την «Ένωση» να έχει σημειώσει 32 τέρματα, μόλις 2 περισσότερα από τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Ελ Αραμπί, Μασούρας και Χασάν δεν απέχουν πολύ από τα γκολ που έχει βάλει όλος ο ΠΑΟΚ (39), ενώ έχουν σκοράρει περισσότερο απ' όσο συνολικά οι άλλες ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα! Ο Άρης έχει πετύχει 27 γκολ, ο Παναθηναϊκός 25 και ο Αστέρας Τρίπολης 22...