Ουζουνίδης: «Πολύ καλό πρότζεκτ για μένα η Ουνιβερσιτατέα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

Ουζουνίδης: «Πολύ καλό πρότζεκτ για μένα η Ουνιβερσιτατέα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε και επίσημα από την ρουμάνικη Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, αναλύοντας το πλάνο του, αλλά και τους λόγους της απόφασής του.

«Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, είτε μιλάμε για άμυνα, είτε για επίθεση, αλλά πιστεύω θα είναι λάθος να αλλάξουμε τα πάντα ειδικά με το βαρύ πρόγραμμα που μας περιμένει. Ασφαλώς θα προσπαθήσω να περάσω στους παίκτες κάποια στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα, αλλά στο ξεκίνημα δεν θα κάνω μεγάλες αλλαγές» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός για να συμπληρώσει: «Θα χρειαστεί χρόνος για να πάρουμε κάποια διορθωτικά μέτρα. Δεν θέλω να φανεί πως κάνω κριτική σε προπονητές, απλά εφαρμόζω τις ιδέες μου. Δεν θα αλλάξω ριζικά το σύστημα της ομάδας, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Είναι έμπειροι παίκτες στην ομάδα που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προπονητική του φιλοσοφία: «Θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο προπονητή. Είναι αλήθεια πως όταν καθοδηγείς μια ομάδα που ονειρεύεται το πρωτάθλημα θα πρέπει να είσαι επικεντρωμένος στην επιθετική πλευρά. Βλέποντας τα προηγούμενα ματς θα πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί τους λόγους της απόφασής του: «Η αλήθεια είναι πως συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτατέα πριν από λίγα χρόνια στην Ευρώπη. Πέρα από το εκπληκτικό γήπεδο, ήξερα ότι υπάρχει διοικητική σταθερότητα στον σύλλογο. Είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει όσο πιο καλύτερα γίνεται, να παλέψει για τον τίτλο και ξέρω πως διαθέτει πολύ παθιασμένους οπαδούς. Είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για μένα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας