Βαλμπουενά: «Να φύγει ο πρόεδρος της Μαρσέιγ»

Να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ ο πρόεδρός της, Ζακ Ανρί Ερό, θεωρεί ως ιδανικότερη εξέλιξη για την γαλλική ομάδα ο άσος του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά. 

Βαλμπουενά: «Να φύγει ο πρόεδρος της Μαρσέιγ»

Συνεχίζει να παίρνει δημόσια θέση για την κρίση που διέρχεται η Μαρσέιγ ο Ματιέ Βαλμπουενά. Έχει το ειδικό βάρος και το κύρος λόγω της πολυετούς επιτυχημένης παρουσίας του στην ομάδα της Μασσαλίας ο άσος του Ολυμπιακού και δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την άποψή του για την πολύ άσχημη κατάσταση στη γαλλική ομάδα, έπειτα και από τα επεισόδια που σημειώθηκαν πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο της από οργισμένους οπαδούς της.

Ο Βαλμπουενά, στο πλαίσιο της καθιερωμένης παρουσίας του σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Γαλλία, τόνισε ότι «ο Ζακ Ανρί Ερό θα μπορούσε χωρίς πρόβλημα να είναι πρόεδρος στην... Eurodisney αλλά δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του τη διοίκηση ενός συλλόγου σαν την Μαρσέιγ»!

Σύμφωνα με τον Βαλμπουενά δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στις σχέσεις του Ερό με τους οπαδούς της ομάδας που έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται. «Είχα έναν πρόεδρο στην Μαρσέιγ, τον κ. Ντασιέ, ο οποίος δεν ήξερε περισσότερο ποδόσφαιρο από τον Ερό, αλλά μπορούσε να κρατήσει τη θέση του και να αναδειχτεί πρωταθλητής», τόνισε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.