Ο Ραφίνια, η Φλαμένγκο και ο Μπουχαλάκης!

Ξετρέλανε τους οπαδούς της Φλαμένγκο ο Ραφίνια ανεβάζοντας φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ανδρέα Μπουχαλάκη να κρατάει τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας! 

Ο Ραφίνια, η Φλαμένγκο και ο Μπουχαλάκης!

Είναι γνωστή η σχέση των οπαδών της Φλαμένγκο με τον Ραφίνια και η επιθυμία τους να επιστρέψει στο σύλλογο από τον οποίο μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μαπκ που έλυσε της συνεργασία του με την ελληνική ομάδα, ανέβασε φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media με τον πρώην συμπαίκτη του Ανδρέα Μπουχαλάκη να κρατάει τη φανέλα της Φλαμένγκο, με τους φίλους της βραζιλιάνικης ομάδας να τον αποθεώνουν!

Η Φλαμένγκο θα ήθελε φυσικά ξανά τον Ραφίνια, παρόλο που έχει πάρει στη θέση του τον Ίσλα, μόνο που έχει χαμηλώσει πολύ το μπάτζετ της και δεν μπορεί να προσφέρει στον 35χρονο άσο το συμβόλαιο που του έδινε πριν από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Για τον Ραφίνια ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες της πατρίδας του, με τον παίκτη να μη βιάζεται να λάβει την τελική του απόφαση. Και να δείχνει με κάθε τρόπο το «δέσιμο» που είχε στον Ολυμπιακό και με τους ανθρώπους του.