Γιατί διστάζει ο Ραφίνια για Φλαμένγκο

Δεν βιάζεται ο Ραφίνια για την επόμενη ομάδα του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα με την Φλαμένγκο. 

Γιατί διστάζει ο Ραφίνια για Φλαμένγκο

Έχει χρόνο ο Ραφίνια να ασχοληθεί με την επόμενη ομάδα του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, καθώς ως γνωστόν οι μεταγραφές στην Βραζιλία γίνονται αργότερα και ο έμπειρος μπακ μπορεί να εξετάσει με προσοχή τις προτάσεις που θα έχει στη διάθεσή του.

Το πιο λογικό θα ήταν να επιστρέψει στη Φλαμένγκο με την οποία είχε πάρει το πρωτάθλημα πριν φύγει για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν δύο ζητήματα. Ένα είναι ότι η βραζιλιάνικη ομάδα έχει πάρει στη θέση του τον Χιλιανό Ίσλα και το κυριότερο ότι έχει κάνει μεγάλες μειώσεις στο μπάτζετ της και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προσφέρει στον Ραφίνια τα χρήματα που του έδινε στην προηγούμενη συνεργασία τους.

Μια ομάδα που έχει αυτή τη δυνατότητα είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ραφίνια έχει κι άλλες κρούσεις από συλλόγους της πατρίδας του, με μια σκέψη να πάει στην Κοριτίμπα απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 19 χρόνια. Για να την κλείσει εκεί. Δεν είναι, όμως, το πιθανότερο σενάριο.