Γαβαλάς: «Ο Ραφίνια θα διαφημίζει πάντα τον Ολυμπιακό»

Ανάρτηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, για τον τρόπο με τον οποίο ο Ραφίνια έζησε, θαύμασε, σεβάστηκε και αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. 

Γαβαλάς: «Ο Ραφίνια θα διαφημίζει πάντα τον Ολυμπιακό»

Με ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε τον Ραφίνια ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μετά τη συγκινητική τελευταία ημέρα του Βραζιλιάνου άσου στον Ρέντη.

Όσα έγραψε στο post του ο Νίκος Γαβαλάς περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο συνδέθηκε ο Ραφίνια με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός με τον Ραφίνια, δεσμοί που θα παραμείνουν αναλλοίωτοι.

«Εκείνο το ζεστό απόγευμα της 23ης Αυγούστου του 2020, ο Ραφίνια υπέγραφε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά αργότερα, περνούσε το κατώφλι των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη για την επίσημη φωτογράφισή του και την παραγωγή του βίντεο της παρουσίασής του. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Μπάγερν από το 2011 έως και το 2019, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και μας μιλάει με τη χαρά ενός ποδοσφαιριστή που θαρρείς πως βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας του…

Απόψε έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Αλλά οι δεσμοί που δημιούργησε με την ομάδα θα παραμείνουν για πάντα ισχυροί. Για του λόγου το αληθές, τα άκρως κολακευτικά σχόλια που είχε για το σύνολο του οργανισμού της ομάδας μας και τον τρόπο λειτουργίας της, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Βραζιλία. Όπως και τα δακρυσμένα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε. Στην πατρίδα του, έχουμε πια όχι μόνο έναν ακόμη καλό φίλο, αλλά και έναν άνθρωπο που θα διαφημίζει τον Ολυμπιακό».