Ο Γιώργος Στράτος αποχαιρετά τον Μπάμπη Μαστρογιάννη: «Πάντα πρώτος. Να μας προσέχεις» (pic)

O τέως πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος αποχαιρέτησε τον Μπάμπη Μαστρογιάννη με ένα συγκινητικό κείμενο στο facebook.

Ο Γιώργος Στράτος αποχαιρετά τον Μπάμπη Μαστρογιάννη: «Πάντα πρώτος. Να μας προσέχεις» (pic)

Σκοτώθηκε σήμερα (2/2) σε τροχαίο ο Μπάμπης Μαστρογιάννης, ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Αστέρα. Ήταν 70 ετών. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε όλη την Καισαριανή όπου λατρευόταν ως μικρός θεός.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μπάμπης Μαστρογιάννης (vid)

O τέως πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος αποχαιρέτησε τον συντοπίτη και Μπάμπη Μαστρογιάννη με ένα συγκινητικό κείμενο στο facebook.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Αν το ποδόσφαιρο της Καισαριανής βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή,σήμερα δέχθηκε κυριολεκτικά ένα θανάσιμο πλήγμα.
Ο αδόκητος χαμός του Μπάμπη Μαστρογιάννη σε τροχαίο δυστύχημα, πέρα από τη θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου,ενός κομματιού της ζωής μας, αποκτά εκ του μεγέθους του εκλιπόντος και συμβολική σημασία.

Γιατί ο Μπάμπης κατάφερε από πολύ δύσκολους δρόμους, να επιβεβαιώσει και να εδραιώσει την αξία του σ'ένα αφιλόξενο περιβάλλον μιας φθονερής χώρας.

Αξιώθηκε λιγότερα από όσα άξιζε και προσέφερε. Τι πιό γνήσια καισαριανιώτικο; Όπως και το ότι έμεινε εδώ μεχρι το τέλος. Σημαία που ψάχνει τον ιστό της, σε ό,τι έχει απομείνει από την ποδοσφαιρική και όχι μόνο γειτονιά μας.

Από σήμερα η σημαία μας θα κυματίζει σε πιό φιλόξενους ουρανούς για το Μπάμπη. Σίγουρα εκεί θα τον αγκαλιάσουν όπως του πρέπει. Για μας και για το ποδόσφαιρο της πόλης που θα είναι ανεξίτηλα ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της,ας μας στέλνει την ευχή του.

Είσαι ο αρχηγός μας Μπάμπη και θα βγαίνεις πάντα πρώτος. Να μας προσέχεις.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Στράτου

Για το Μπάμπη Μαστρογιάννη. Αν το ποδόσφαιρο της Καισαριανής βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή,σήμερα δέχθηκε...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos K. Stratos στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021